+40 (0) 773 369 061 office@bost.ro

Aplicații Robotice

9
Automatizarea este inimaginabilă fără roboți în multe sectoare ale industriei de astăzi. Astfel, senzorii de viziune servesc adesea ca ochii robotului, furnizându-i toate informațiile necesare despre pozițiile parțiale. VISOR® Robotic poate converti aceste informații în valori compatibile cu sistemul de coordonate al robotului înainte de transmisie pentru a permite utilizarea imediată. Funcțiile speciale, cum ar fi verificarea spațiului de prindere și dispunerea punctului de prindere, garantează o siguranță suplimentară pentru automatizarea sarcinilor de manipulare.
9
Senzorii de distanță sunt adesea utilizați pentru a îmbunătăți eficiența aplicațiilor robotice. Acestea permit o detectare precisă a distanței față de obiectul care trebuie fixat. Gama de senzori de distanță SensoPart se extinde de la FT 10-RLA, cel mai mic senzor optic de distanță optică la FT 55-RLAM – măsurarea distanței la distanță. Acestea garantează o măsurare fiabilă a distanței chiar și pentru sarcini dificile de manipulare, cu diferite forme și poziții.

Conectare simplă la sistemele de robotică ale producătorilor de top

Soluțiile noastre pentru aplicații tipice de robotică

VISOR® Robotic a fost dezvoltat special pentru provocările din aplicațiile robotice. Cu interfețele sale integrate, standardizate, poate fi încorporat cu ușurință în instalațiile existente și în sistemele robotice.

Aplicațiile dezvoltate special și modulele de funcții permit o comunicare perfectă între senzorul de viziune și robot și facilitează considerabil configurarea, operarea și schimbul de date, permițând integrarea rapidă a senzorului în numeroase aplicații.

Detectie prezenta piesa in Gripper

Senzorii F10, F25 și F55, senzorii tip furca și ferestrele optice pot fi utilizați pentru detectarea prezenței în dispozitivul de prindere. Senzorii din aceste serii sunt caracterizați printr-o performanță deosebit de ridicată a senzorilor și o greutate foarte scăzută. Acest lucru are o importanță deosebită atunci când montați senzorii pe piesele de mașină în mișcare.
F 10 senzori sub-miniaturați
F 25 senzori miniaturali
F 55 senzori fotoelectrici
Senzori de furcă și ferestre optice

Senzorii fotoelectrici cu tehnologia BlueLight sunt un accent deosebit. Acestea stau în evidență prin eficiența lor excelentă de detectare cu obiecte slab reflective.

Detectie si sortare obiecte colorate

Atunci când aplicațiile pick & place implică detectarea obiectelor colorate, versiunea color a senzorului VISOR® Robotic viziune asigură distincția color și evaluarea culorii pentru procesele stabile. zum VISOR® Robotic cu evaluare a culorilor

Când vine vorba de evaluarea culorii 1D, FT 55-CM oferă versatilitate convingătoare și ușurință în utilizare. Ca singurul senzor de culoare cu reglare automată a distanței, poate fi folosit pentru aplicații de detecție și sortare a culorilor.

FT 55-CM FT 25-C este unul dintre cei mai mici și mai rapizi senzori de culori cubi de pe piață și este deosebit de potrivit pentru utilizare în dispozitivul de prindere.

Masurare distante Griper

Senzorii de distanță a seriei F 10, F 25 și F 55 detectează în mod fiabil suprafețe variind de la negru la strălucitor. Echipate cu ieșiri analogice, ieșiri de comutare, o interfață IO-Link și interfață RS485 opțională, senzorii de distanță oferă conectivitate extinsă.

 

Senzori optici de distanță

 

Senzorii ultrasonici pot fi o alternativă viabilă pentru măsurătorile de distanță la scară largă.

UT 20 senzori ultrasonici

Pick and Place

Datorită metodelor simple de calibrare SensoPart, în general nu este nevoie de un calcul complicat al coordonatelor de poziție în sistemul de control al robotului. Cu ajutoare inteligente de operare, cum ar fi funcția “snap” grafică, calibrarea este finalizată în doar câteva secunde. Procesul de calibrare poate fi complet automatizat prin intermediul comenzilor de interfață, de ex. prin Ethernet, EtherNet / IP sau PROFINET. Acest lucru este extrem de util, de ex. în cazul schimbărilor de lot în timpul producției.

VISOR® Robotic cu funcție de calibrare

 

Seria senzorilor F10, F25 și F55, precum și senzorii furcii și ferestrele optice pot fi de asemenea utilizate pentru poziționarea capcanelor. Senzorii din aceste serii sunt caracterizați printr-o performanță deosebit de ridicată a senzorilor și o greutate foarte scăzută. Acest lucru are o importanță deosebită atunci când montați senzorii pe piesele de mașină în mișcare.

Verificare asezare corecta a produse diferite in Gripper

Seria senzorilor F10, F25 și F55, precum și senzorii furcii și ferestrele optice pot fi utilizate pentru detectarea poziției părților mobile în sistemele de prindere.

Senzorii din aceste serii sunt caracterizați printr-o performanță deosebit de ridicată a senzorilor și o greutate foarte scăzută. Acest lucru are o importanță deosebită atunci când montați senzorii pe piesele de mașină în mișcare.

SensoPart stabilește noi standarde în clasa compactă cu familia de senzori fotoelectrici F 55. Produsele din această serie combină date de performanță excelente cu un design robust al carcasei și multe detalii ușor de utilizat.

Acestea garantează o detectare fiabilă cu ajutorul unei lumini laser focalizate sau a unui LED roșu cu o suprimare precisă a fundalului. F 10 senzori sub-miniaturați  F 25 senzori miniaturali F 55 senzori fotoelectrici Senzori de furcă și ferestre optice

Este disponibil și un spectru larg de senzori inductivi

CANALE SOCIALE

CONTACT

Argesului 1, Sibiu 550372 Romania

+40 (0) 770 701 005

office@bost.ro