+40 (0) 773 369 061 office@bost.ro

AUTOMATIZARI INDUSTRIALE

Am proiectat şi implementat cu succes sisteme complete de automatizare industrială şi a asigurat upgrade-uri la soluţii existente de automatizări pentru procese din diverse industrii. 

O automatizare complexa mentine fluxul tehnologic neintrerupt. Aceasta elimina posibilele intarzieri cauzate de problemele ce pot aparea la personalul uman si creste randamentul proceselor, prin continuitate.

Proiectare

Proiectare software şi hardware

Executie

Execuţie tablourilor electrice de distribuţie şi automatizare

Montaj

Integrarea elementelor de automatizare, acţionări electrice, aparataj de comutaţie, elemente de câmp;

Servisare

Management de proiect, site management si mentenanţă.
9

Siguranţă în funcţionarea proceselor tehnologice

Siguranța se numără printre principalele preocupări care afectează operatorii din întreaga lume, nu numai respectarea reglementărilor locale și internaționale, ci și evitarea riscului în procesul de producție.
9

Monitorizarea şi transparenţa operării proceselor tehnologice

Introducerea și actualizarea produselor pentru a îmbunătăți tehnologiile de monitorizare și control al proceselor tehnologice.

9

Reducerea costurilor cu operarea, pe termen lung

Pentru a rămâne în fața competiției și pentru a realiza un succes continuu, indiferent de industrie, liderii de afaceri se află sub o presiune tot mai mare pentru a continua să găsească modalități de a reduce cât mai mult posibil costurile de operare.

Automatizarea inteligentă oferă soluția ideală, îmbunătățind în același timp productivitatea și eficiența, ceea ce poate duce în final la profituri mai mari în timp.

Ani de functionare

Proiecte completate

CANALE SOCIALE

CONTACT

Argesului 1, Sibiu 550372 Romania

+40 (0) 770 701 005

office@bost.ro