+40 (0) 773 369 061 office@bost.ro

Sisteme Visor

Cand obiectele apar în poziții neașteptate, au forme si detalii complexe, senzorii clasici de detectie sunt complet depasiti de astfel de sarcini de detectie.

Nu este cazul senzorilor VISOR® care:

întotdeauna își păstrează obiectivitatea, detecteaza piese defecte, piese orientate greșit, secvență greșită sau o combinație din toți acesti factori – într-o clipă.

Funcțiile complete de calibrare variază de la un simplu factor de scalare prin corecția imaginii și distorsiunile lentilelor printr-un clic al mouse-ului până la o listă de puncte pentru aplicațiile robot.

Camera + Software = VISOR®

O cameră inteligentă puternică, în carcasa etanșe, cu montare uniformă, formează baza senzorilor de VISOR® și a sistemelor vizuale Eyesight.

Printre alte caracteristici se numără procesarea semnalelor integrate, iluminarea cu LED-uri (alb, roșu, infraroșu), interfețe de date și I / O digitale, optică integrată sau C-mount, precum și software de configurare prietenos.

Cele mai multe dintre sarcinile de inspecție care sunt necesare în practică pot fi rezolvate cu unul dintre senzorii VISOR® care sunt gata de utilizare în doar câțiva pași. Cu până la 75 de evaluări pe secundă, senzorii VISOR® sunt, de asemenea, alegerea potrivită pentru procese rapide.

Iar pentru cazurile deosebit de complexe oferim sistemul Eyesight, un sistem flexibil de vizionare cu care puteți implementa și cele mai sofisticate cerințe de automatizare.

Elementele detaliate ale obiectelor încastrate sau pansonate cum ar fi cifrele embosate și caracterele de pe un card de credit sunt dificil de detectat prin metode standard de procesare a imaginilor.

Chiar și utilizarea iluminatului lateral are ca rezultat contururi care nu pot fi identificate din cauza supraexpunerii și a umbrelor. Am rezolvat această situație echipând seria de senzori de viziune VISOR® cu noua funcție multishot.

Contururile se remarcă clar astfel încât literele și cifrele ridicate sau încastrate să poată fi ușor citite, de ex. utilizând funcția OCR a senzorului de vizualizare. Alte exemple de aplicații pentru VISOR® Multishot sunt:

Citirea codurilor matricei de date turnate direct în suprafețe din plastic
Recunoașterea bilelor adezive ridicate pe același fundal colorat

Detectia deteriorărilor, cum ar fi lovituri sau zgârieturi

Eliminarea fundalurilor în schimbare, transabilitate

SORTARE SI INSEPCTIE

VISOR® Color combină detectia culorilor și a obiectelor într-un singur dispozitiv și poate, prin urmare, să inspecteze simultan gradul de ocupare al blisterului și gradul de ocupare cu culoarea corectă.

9

Configurare usoară și software de vizualizare cu drepturi de utilizator ierarhice și ajutor online

9

Unități de inginerie reală și coordonate de robot la un click distanta

9

Determinarea exactă a poziției: poziția și orientarea x / y

9

Funcții logice complete pentru sistemul digital de comutare

9

Definirea flexibilă a datelor de ieșire (header, trailer, net data)

9

Posibilități complexe de arhivare a imaginilor și date

CANALE SOCIALE

CONTACT

Argesului 1, Sibiu 550372 Romania

+40 (0) 770 701 005

office@bost.ro